VAN / ERCİŞ - Vali Abdulkadir Sarı Ortaokulu

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

22 Ekim 2023 tarihinde velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla veli toplantısı  gerçekleştirdik. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

INSTAGRAM LİNKİNE DUYURULARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ OKUL BİLGİLERİ MEBCUTTUR

Ekm

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

ATATÜRK

Cumhuriyet; yoksulluğu, geri kalmışlığı ve cehaleti kabul etmemektir... Cumhuriyetin 99.yılı okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Okulumuz müzik öğretmeni Yiğit GÖRGÜ şefliğinde okul koromuzdan ve öğrencilerimizden cumhuriyetin anlam ve önemine yakışır şarkı ve şiirler dinledik. Kendilerini tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda yıl sonu kahvaltısı...

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımız... Zorlu bir sınav sürecini geride bırakan 8.sınıf öğrencilerimiz keplerini fırlattı. Bu süreçte ve mezuniyet hazırlıklarında büyük emeği geçen Rehberlik Öğretmenimiz Soner ELCİ'ye ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bütün öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık...

Haz

30-31 Mayıs tarihlerinde okulumuzda Tübitak-4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Okul müdürümüz Yücel GEZER'in ve İngilizce öğretmenimiz Tuğba ÖZ'ün koordinatörlüğünde başarılı bir fuar gerçekleştirdik. Bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.